Kana-kuskussisalat



Tere! Tänaseks ma valmistasin lihtsa kana-kuskussisalati, mida saab väga kiiresti teha. Retseptiga ma improviseerisin, sest olen seda toitu söönud restoranis ning proovisin seda järgi teha. Salatit võib serveerida nii külmalt kui ka soojalt.

Toiduained

  • 1.5 dl kuskuss
  • 150 ml vett
  • 3 spl oliiviõli
  • 3 spl võid
  • 1tk kanafilee (suur)
  • tomatipasta
  • beebispinat
  • sool
  • pipar

Valmistamine

  1. Kuskussi jaoks kulub vett umbes samapalju või veidi rohkem kui kuskussi. 
  2. Ajad vee keema, lisad veidi soola ja õli, võtad tulelt ära ja kallad pidevalt segades kuskussi juurde. 
  3. Lased kuskussil paisuda 2-3 minutit, siis paned väiksele tulele tagasi, segad sisse väikesteks tükkideks lõigatud või ning segad, kuni või sulanud. Segada tuleb hoolega, et tükki ei jääks.
  4. Lõika kanafilee ribadeks ja prae pannil läbi, maitsesta soola ja pipraga ning lisa tomatipasta.
  5.  Lase salatil maitsestuda ja serveeri värskete beebispinati lehtedega.

Roog tuli hästi välja ja maitses kogu perele. Selles roas võib kasutada erinevaid salateid ja lihasorte vastavalt oma maitsele. Nagu eelnevalt öeldud, see roog on väga lihtne ja kiirelt valmiv ning sobib algajatele. 

Päikest,
Liisa

Kommentaarid

Populaarsed postitused